Motortrailer huren

U heeft een motor gekocht voor een leuk project en u kunt (nog) niet met de motor rijden. U gaat op vakantie en wil graag uw eigen motor mee en niet op de motor naar uw vakantiebestemming rijden. U heeft pech met uw motor en wil hem naar een andere locatie vervoeren. Het zijn allemaal redenen waarom een motortrailer een uitkomst voor u zou zijn. Hieronder voor u een overzicht van bedrijven die aan u een geschikte motortrailer kunnen verhuren.

Lees altijd goed de Algemene Voorwaarden en vraag naar de Kleine Lettertjes. Het is belangrijk voor u om te weten wat uw verantwoordelijkheden zijn en welk (financieel) risico u loopt bij diefstal, schade of defecten.

U dient altijd een geldig rijbewijs mee te nemen wanneer u een motortrailer wil huren. Kijk ook even in uw kentekenbewijs of uw motorrijtuig geschikt is om de gewenste trailer en het gewicht te mogen trekken.

Denk altijd om uw veiligheid en die van de anderen weggebruikers. Controleer altijd nog even extra of u de motor(en) goed en veilig heeft vastgemaakt, of de verlicht goed werkt en de banden in goed conditie zijn voordat u gaat rijden, dan kunt u met een gerust hart de openbare weg op met uw gehuurde motortrailer.

Verhuurt u ook motortrailers maar staat u niet in het onderstaande hieronder en zou u dit wel graag willen? Zijn uw contactgegevens niet correct of moeten deze aangepast worden?


Welke contactgegevens heb ik van u nodig?


  • De naam van uw onderneming
  • Straat + huisnummer
  • Postcode + plaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail
  • Website


Geef uw informatie door via het contactformulier

unsplash